Tshirt.se använder sig av cookies för många av sina funktioner. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. - Läs mer - Jag godkänner

Allmänna villkor

 

Dessa villkor avser företagskunder. Är du privatperson hänvisar vi istället till Köpvillkor.


Nedan kan Hobby Reklam/ Tshirt.se även komma att hänvisas till som (vi, vår, oss) och kund som (du, dig, din).

För att få handla hos Hobby Reklam AB/ Tshirt.se (5561 7280 6301), måste du vara juridiskt kapabel att ingå avtal och vara 18 år eller äldre. Vid beställning i år onlinebutik träffas avtal om köp förs då din betalning blivit godkänd. Om vi misstänker bedrägeri och/eller oberättigad användning av annans persons personuppgifter förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp och händelsen kommer att polisanmälas. Vi reserverar oss även för slutförsäljning, restnotering eller utgående sortiment hos våra leverantörer. Då detta sker gör vi vårt yttersta för framtagning av likvärdig vara.

Tshirt.se reserverar sig för eventuella fel som kan uppstå på vår hemsida, exempelvis prisuppgifter, kampanjer, rabattkoder eller produktionsavgifter.

 

Priser

Priserna på vår hemsida anges i exklusive moms 25%. Avgift för frakt tillkommer och fraktkostnaden varierar beroende på orderns storlek, vikt och fraktsätt. Vanligtvis kostar ett paket 150-250 kr kolli. Startkostnad på 350 kr per färg tillkommer om du inte tidigare har färdiga schabloner för tryck hos oss. Om betalningsalternativ Paypal används tillkommer en avgift på 25 kr.

 

Betalning

De betalningsalternativ vi erbjuder är fakturabetalning och förskottsbetalning via Swish eller PayPal. Vid fakturabetalning utför vi alltid en sedvanlig kreditprövning. Vi förbehåller oss rätten att neka kredit till både privatpersoner och företag och istället kräva förskottsbetalning.

 

Swish: När vi fått sammanställt och granskat din order skickar vi först ut en korrektur för dig att godkänna. Vi skickar sedan en slutgiltig orderbekräftelse tillsammans med betalningsinformation. Här står vilka uppgifter som vi behöver av dig för att genomföra en betalning. När vi mottagit betalningen börjar vi producera din order

 

Faktura:Faktura skickas vid leverans med betalningsvillkor 10 dagar. Sedvanlig kreditprövning kommer att göras. du får ett brev skickat hem till dig med en kopia på kreditupplysningen per post. Vid utebliven betalning utgår en påminnelse tillsammans med en påminnelseavgift och dröjsmålsränta.

Vid beställning av prover: gäller även här betalningsvillkor 10 dagar. Sedvanlig kreditprövning kommer att göras. Du får ett brev skickat hem till dig med en kopia på kreditupplysningen per post. Om du vill behålla proverna betalar du in fakturan inom 10 dagar. Vill du däremot inte behålla proverna, skickar du tillbaka dem.

 

Paypal: Förskottsbetalning sker direkt från ditt bankkonto eller kreditkort. När vi sammanställt och granskat alla uppgifter skickar vi en slutgiltig orderbekräftelse till dig tillsammans med betalningsinformation. När vi mottagit betalningen börjar vi producera din order. Tilläggskostnad på 25 kronor tillkommer med detta behandlingsalternativ.

 

Leverans

Vi levererar vanligtvis våra varor med Postnord och DHL. Leverans sker endast inom Sverige. Andra transportalternativ kan förekomma. Vi försöker alltid att välja det transport alternativ som innebär minst kostnad för dig som kund. Vanligtvis tar det 1-2 veckor att få fram en specialbeställd order. Det tar ytterligare 1-4 arbetsdagar för leveransen att nå fram till dig från det att vi skickat ordern från oss. I orderbekräftelsen får du information med beräknad leveransvecka. Skulle beräknad leveransvecka beräknas bli senare kontaktar vi dig

 

Leverans till köparens lager: Vi skickar din order till dig med DHL. Annan transportfirma kan förekomma

 

Upphämtning på vårt lager i Gällstad: Du kan välja att hämta din order på vårt lager i Gällstad fritt från fraktavgift. Viktigt är då att du kontaktar oss för att träffa överenskommelse angående datum och tid för upphämtning.

Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (d.v.s. skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss.

 

Kontroll av gods

Du som kund är ansvarig för att kontrollera ditt gods och göra en avstämning mot medskickad följesedel vid överlämnandet. Notera synliga skador på gods vid överlämnandet och påpeka detta direkt till transportören av varorna. Skulle godset skilja sig från vad som står på följesedeln så ska du kontakta oss snarast möjligt för att vi ska kunna hjälpa dig

 

Säljaren står för fel

Säljaren ansvarar för fel som kan härledas till Hobby Reklam/ Tshirt.se. Vid upptäckte fel ska köparen notera dessa och utan dröjsmål kontakta oss på tryck@tshirt.se. Vi ansvarar ej för händelser som direkt kan kopplas till köparen, exempelvis; olycka, bristfällig och/eller vårdslös hantering eller förvaring/lagring av godset.

Vid godkänd reklamation ansvarar vi som säljare, att utan dröjsmål och utan extra kostnad för dig som köpare, avhjälpa felet eller omleverera. I första hand sker detta genom ersättning av vara, omleverans, prisavdrag eller hävning av köpet. Du som köpare har inte rätt att häva köpet förrän vi som säljare först fått möjligheten att försöka avhjälpa felet eller leverera ny vara. Det krävs även att felet är av väsentlig betydelse och att vi borde insett detta. Om hinder uppstår i enlighet med Force Majeure, som innebär hinder att möjligen leverera felfritt gods till dig har vi ej ersättningsskyldighet.

 

Reklamation

Du som köpare ska meddela oss på Hobby Reklam/ Tshirt.se så fort du upptäcker felet och inom skälig tid (2 veckor), ska detta anmälas till tryck@tshirt.se. Meddelas inte vi om önskad reklamation inom denna tidsram förlorar du som köpare reklamationsrätten helt.

Reklamationer ska ske till följande adress:

Hobby Reklam
Ulricehamnsvägen 1
523 60 Gällstad

 

Force Majeure

Force Majeure innebär oförutsedda händelser som står utanför vår kontroll och som kan medföra komplikationer i avtalet med dig som kund. Vid dessa händelser hävdar vi ersättningsfrihet. Dessa omständigheterna innefattar krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror på grund av myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller liknande händelse. Även brand översvämning, jordbävning, storm, orkan, vulkanutbrott och andra naturkatastrofer hör hit.