Tshirt.se använder sig av cookies för många av sina funktioner. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. - Läs mer - Jag godkänner

SPONSRING AV TRYCKTA PLAGG

Vi får ofta frågor om vi kan sponsra med xx antal plagg till många lokala initiativ. Projekten har alla en god tanke i grunden men vi kan tyvärr oftast inte vara med och sponsra då det är så många förfrågningar som kommer in till oss. Vi har valt att själva söka upp partners och aktiviteter där vi ser att vi kan bidraga med våra produkter och tjänster.

För större riksomfattande arrangemang/sponsring så kontakta Niclas med detaljerad presentation om dina tankar/projekt.


VÄLGÖRENHET

Vi är ett företag som tar ett stort socialt ansvar. Vi vill något mer än bara trycka t-shirt och tjäna pengar. Vi tror att alla kan göra något gott för andra och därför är vi ofta delaktiga i olika välgörenhetsprojekt där vi kan följa utvecklingen och se vad vår insats kan göra.


VI har genom åren bidragit med tryckta t-shirts till bl.a Musikhjälpen.


UF FÖRETAG

Nästan dagligen får vi förfrågan från elever som ska starta UF företag och som på något sätt vill ta fram plagg med tryck. Många frågar oss om sponsring och vi har som policy att inte sponsra med plagg eller tjänster direkt, utan istället ger lägre pris och delspons med 25% rabatt på våra plagg- & tryckpriser.